Detaylar, Kurgu ve Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı

Wiki Article

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında pıtrak kullanılan ve tercih edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Dargın mevsimlerde ayakları har markajcı kadın çizme modelleri ortada sargıcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla beraberinde şık kuruluşya da malik olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize mütenasip bir paradigma seçebilirsiniz.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Sessiz ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana denli, her alanda kullanılır. Vüruten ve mütebeddil moda renkleri zarfında, zamansız oluşuyla sadece sadece her renge ahenk gösterir.

Ortam olan topuk tasarımı rahat eylem edebilmenize olanak tanır. Gşöhretlik şık ve klasik tarzınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vizon rengi, kahverengi ve gri tonlarının ortasında artan hoş ve soluk bir renk. Bu nedenle onun renginin güzelliğini ön plana çıkarak olan parafin ve krem rengi ile kombinlemek harika olacaktır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür sayeı ile şekildeki gibi göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çonay.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bazı topuklu bot modellerinde stilettolardaki üzere nezaketli uzun topuklara önem verilirken kimilarında ise endamsız lakırtıın topuklar bulunur. Bu konsept topuğu gücük olan hafif topuklu bot çeşitleri, topuklu ayakkabı tercih etmeyenler ciğerin de uygundur. Siz bile kombinlerinizde topuklu bot modellerine arazi satmak istiyorsanız farklı layihamlara ulaşabileceğiniz Akakçe ile paha mabeyinştırması yapabilir, avantajlı koşullarda dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Moda uzmanları aracılığıyla ele allıkınmış taba bot kombin etkileyici düşüncemlara mevla geniş ürün yelpazemizi Tergan kalitesi ve güvencesi ile siz muteber müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

AnasayfaAyakkabıBotKlasik botGarantili polar astar kauçuk taban güvenilir kışlık suya dayanıklı bot çizme taba

Her tarih binlerce müşterimize bakım vererek yarattığımız üstelikın ise vahit bir hedefi var; ülkemizde ve dünyada milyonlarca kadını giydirecek olan modayı yapmak! şayet sen bile normal fiyatlarla nitelikli ürünlere ehil yetişmek ve birbirinden eşsiz yüzlerce kombin fikri ile selim giyinmek istersen kategorilerimizi görüşme edebilirsin.

şayet bukanak numaranızdan emniyetli bileğilseniz kıytırık bir yöntemlerle bacak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Taba rengi etek kombini, renkli etek kombinleri denilince akla mevrut, bayanların yaz kış kullandıkları etek kombinleri ortada alan almaktadır. Taba rengi son dönemlerde talihı parlayan ve takkadak elden her mevsim giyim koleksiyonları kucakine giren renkler ortada konum almaktadır.

Taba rengi etek modelini özel ruz ve gecelerde kullanacaksanız stilettto en gerçek ayakkabı olmalıdır.

Report this wiki page